RSS

Monday, November 22, 2010

Give me idea!

Assalamualaikum W.B.T..

Long time no see...(cehh)...dah lama tidak menulis di blog ini.. kerana busy dengan aktiviti keluarga.. ye la sebelum gi UK hari tu kasi bergembira dengan keluarga..walaupun sekejap tapi Alhamdulillah...sekurang2nya dapat juga spend time dengan family untuk beberapa hari...

Bila dah kat UK ni tak ada idea nak tulis pasal apa... sebab diri ini paling suka menulis pasal makam wali2 Allah..tapi bila dah tinggal kat sini nak tulis pasal makam siapa? hmmm memang tak ada idea..blurrr...setakat berbual kosong je lah.. apakah yang paling dirindui ?

1. My family

2.My cats

3. My spongebob, tiger n others

4. My bed, my room

5. My house

Urghh..memang kadang2 bergenang air mata bila teringatkan semua...tapi apa boleh buat menangis pon tak boleh buat apa...masa kat Ipoh dulu kalau nangis boleh juga balek minggu tu....tapi kat sini mana boleh..naik flight nak dekat 13 jam... letih ya amat.... sangat bersyukur bila ada rakan2 di sekeliling yang mampu menjadi teman suka duka..terubat la rindu di hati..

haha sebenarnya ada banyak keje nak kena buat.. x berusik pun lagi...tapi menulis blog nampaknya lebih seronok... tapi lepas ni nak tulis pasal apa ya? merapu lagi la nampaknya.... hehe~

3 comments:

Takari-chan said...

meh aq bi ko idea....--->

-->Norbit who is my lover...

Anonymous said...

punyalah lama kat sana,ko kata takde idea..hurmmm

Anonymous said...

guess who????????

Post a Comment